7 reacties

 1. Toen ABN AMRO ooit shirtsponsor werd van hunnie ben ik gelijk in Wageningen mijn rekening op gaan zeggen. De filiaalmanager keek mij (toen al) vreemd aan…
  Feyenoord zit in je bloed, het gaat er NOOIT uit !!!

  1. Het is ons lot. Na zaterdag was ik er even helemaal klaar mee. Maar dan lees je vandaag op Facebook weer al die berichten van mensen onderweg naar Sevilla. En dan krijg je zowaar weer zin in de KlassiekerT.

 2. Was er ook echt klaar mee zaterdag.
  Heb momenteel andere dingen aan mijn hoofd die belangrijker zijn dan het spelletje, althans dat vind ikzelf. Zoals werk zoeken. In novembert ga ik het aangename (een reisje van 12 weken door Zuid-India) proberen te combineren met het noodzakelijke (geld verdienen).
  Althans dat is het uiteindelijke doel. Hoewel ik geen facebook of twittert heb ga ik iedereen op de hoogte houden van mijn ervaringen daaro…
  De eerste dag (5 novembert) al gelijk met een ‘groundhop’ in Mumbai: Mumbai City v. Delhi Dynamo (schijnt Feyenoord een vingertje in te hebben…).
  Las gister op internet dat Peter Reid trainer is bij ‘City’…Blijft een raar wereldje dat ‘moderne voetbal’. Als ik eind januari terug ben verwacht ik dat er wel vacatures zijn in Het Maasgebouw… Eerst zondag maar afwachten!
  En misschien gaat het hele feest wel niet door… Ik kijk tegenwoordig nergens meer van op, inherent aan het leven als Feijenoordert…

 3. In Nederland werkte ik tot voor kort als timmerman in de bouw, dat is effe over…
  Sommige mensen zeggen dat het leven begint bij 40, en kopen dan een Harley…
  Over kansloos gesproken, JIJ hebt tenminste een scootert, een levenswijze!!!
  Ik zit qua leeftijd nu in de periode 40-45, een periode waarin veel strijd werd geleverd op álle fronten, en ik heb als supportert van Westfalia respect voor béide kanten, en in plaats van mijn borrelende agressie te richten tegen de mensen die het in mijn ogen écht verdienen: die gasten in het Maasgebouw, ga ik proberen als blogschrijvert mijn banksaldo aan te vullen !!!
  Ben al vaker ver weg geweest en mijn maag doet het nog steeds, maar India schijnt idd. wel heftig te zijn: We Shall See! Net als donderdag en vooral zondag…
  Maar ja, dat eten in de Kuip met die plastic munten: is dat dan wel gezond?
  Waar zijn de tijden gebleven dat je een broodje kroket kocht voor 1 gulden 25 en die mosterd er op smeerde met een Oranjeboom spaan….
  Dat komt NOOIT meer terug, helaas….

Jouw reactie hier!