Verslag Lommel vs Tubize staat online

Eigenlijk zouden we naar FC Eindhoven tegen Sparta gaan. Maar via de onvolprezen website footballfans.eu viel mijn oog op een wedstrijd niet ver van Eindhoven vandaan. Lommel United zou thuisspelen tegen Tubize. Een wedstrijd tussen de nummers 5 en 6 van de Belgacom League en de aftrap was om 20:30. Tijd zat om daar op tijd te geraken want FC Eindhoven om 20:00 uur zou wellicht krap worden (het viel uiteindelijk mee) met de files op de Vaderlandse wegen.

Sparta in de eerste divisie te zien ploeteren is leuk maar voetbal in België blijft stukken leuker (al was het maar vanwege het commentaar van de fans). En zo hou ik de optie open om Feyenoord nog eens een keer tegen FC Eindhoven te zien spelen voor de beker. En anders gaan we er volgend seizoen wel heen. Ik heb geen haast. Het verslag van de wedstrijd tussen de nummers vijf en zes van de Belgacom League staat hier (klikkerdeklik)

4 reacties

      1. Achso, ja ik moet nog iets meer dan de helft vd JL. Eredivisie allemaal gehad nu op NEC, RKC, Cambuur, PEC na. AZ ook maar die pak ik op 3 mei op het thuisvak.

        1. PEC ben ik in het oude stadion geweest, voor de verbouwing. Ik voel de noodzaak niet echt om dit opnieuw te bezoeken. Bij AZ ben ik vaker in de Alkmaarderhout geweest. Hopen dat Feyenoord Oss, Eindhoven of Fortuna loot. Anders wordt het een keertje op een vrijdag. We hebben geen haast.

Jouw reactie hier!