Verslag Kawkab de Marrakech vs Chabab Al Hoceima online

Toen we eenmaal besloten hadden om in de meivakantie naar Marrakech te gaan hield ik met een schuin oog de website van de Marokkaanse voetbalbond in de gaten. De wedstrijden worden vooral op zaterdag en zondag gespeeld en een enkele pot op maandag. Ik hield er dus al rekening mee dat het niks zou worden.

Maar een week voordat we op reis gingen maakte mijn hart een klein sprongetje. Kawkab de Marrakech zou op maandagavond thuis spelen. De voetbalgod (of Allah desgewenst, we waren immers in Marokko) bestaat soms dus wel want het leek mij wel erg leuk om een wedstrijd in een nieuw land, en nieuw continent te bezoeken. Klik hier voor het verslag.

De echte vakantiefoto’s volgen ook binnenkort want ik kan me voorstellen dat er veel mensen zitten te wachten op foto’s van mij in mijn zwembroek.

Jouw reactie hier!