Verslag Fulham vs Wolves online.

Op maandag 8 december stond de televisie om 20:00 uur in Huize Peenvogel aan op BBC2. Niet om een kookprogramma te kijken zoals jullie wellicht zouden denken, maar voor het live-verslag van de loting van de derde ronde in de FA Cup. Na Tottenham in 2010 en Southend begin vorig jaar hadden we wel weer zin in een wedstrijdje in het oudste bekertoernooi ter wereld.

Craven Cottage, met de mooiste mainstand in Londen. Verslag van deze wedstrijd staat hier.

De vlucht naar Londen en het hotel in de Engelse hoofdstad waren al geboekt. Nu nog een leuke wedstrijd en dan het liefst in een stadion waar we nog niet geweest waren. De wedstrijden logen er niet om. Er werden dit weekend maar liefst acht wedstrijden in Londen gespeeld. Bij Arsenal, Chelsea en AFC Wimbledon waren we nog niet geweest. Dat bood perspectief.

Nu was het afwachten welke wedstrijden er vanwege tv-uitzendingen verschoven zouden gaan worden. En voor welke wedstrijd we kaartjes konden kopen. Voor het eerst sinds tijden waren de vinckgoden ons niet goed gezind. Arsenal, Chelsea en Wimbledon werden allemaal verschoven (de eerste twee te laat op de zondag en de laatste zelfs naar maandag) en dus zouden het dit weekend revisits worden. Geen enkel probleem want ik hou meer van een biertje en eten in goed gezelschap dan dat ik perse voor mijn 50e alle stadions gezien moet hebben.

Chris uit Rotherham was nog nooit bij Fulham en Chelsea geweest en dus besloten wij op zaterdag naar Fulham te gaan en op zondag naar QPR. Het verslag van dag 1 staat hier (klikkerdeklikkerdeklik).

Jouw reactie hier!