Update Engelandtrip

Mmm, de fixtures zijn ons niet gunstig gezind. Vanochtend om 10:00 uur kwam er op de website van Scunthorpe een wedstrijd tegen York uit de koker. Mijn vreugde was van korte duur toen ik er een A achter zag staan. Away dus. Een revisit van Bootham Crescent is geen straf, maar we hebben nog zoveel andere stadions te bezoeken en vrije weekenden zijn beperkt.

Nu kunnen we twee dingen doen. Of een ander weekend kiezen (dat is lastig en mijn grote vriend Kees zou dan wellicht niet meekunnen) of we wachten tot begin juli wanneer de speeldata van The Conference bekend gemaakt worden en moeten we hopen op een thuiswedstrijd van Lincoln City. Als die uit blijken te spelen kunnen we altijd nog naar een nieuw weekend kijken maar dat zou mijn voorkeur eerlijk gezegd niet hebben.

19062013

Met het stadion van Lincoln is niks mis. Een echte Conference-ground. En Lincoln is wel een hele mooie stad op een uurtje van de boot. Nou ja, ik hoor hier onder in de comments wel wat jullie er van vinden.

12 reacties

  1. TIP: In dat geval zou ik naar Leeds of Barnsley gaan ………….. dat is ook een uur vanaf Hull (misschiel qua afstand wel 20 kilometer verder dan Lincoln, maar qua tijd scheelt het niets).

Jouw reactie hier!