Roparun 2016, een update

2015 duurt nog twee maanden maar ik durf wel met zekerheid te zeggen dat mijn, nogal last-minute, deelname aan de Roparun het hoogtepunt van het jaar was (klik hier voor mijn verslag, zelf krijg ik nog steeds een traan in mijn ogen als ik het terug lees).

Daarmee doe ik Sandra en ons ‘soort-van-huwelijk’ niks tekort. Juist Sandra (klik hier voor dat verhaal) weet hoe belangrijk het is om geld in te zamelen voor het onderzoek naar kankerbestrijding. Het ondersteunen van hospices en zoals de Roparun zelf zegt ‘leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen toegevoegd aan het leven’. Belangrijk dus, daar doet de liefde aan mijn kersverse vrouw (die ik al bijna 21 jaar ken) niks aan af.

Van Sander kreeg ik laatst in De Kuip exact 40 minuten de tijd om na te denken of ik dit jaar onderdeel uit wilde maken van het Gers! team. Niet als loper (ik wil immers al mijn looptraining gebruiken om de marathon van Rotterdam te gaan lopen) maar als chauffeur.

Uiteraard zei ik ja. En samen met Menno (geef je site eens een update joh!) ga ik een bus met lopers van A naar B begeleiden. Of beter gezegd, van Parijs naar Rotterdam. Van de eiffeltoren naar de Euromast. Van petit-fours naar een kapsalon. Van Parc des princes naar De Kuip. Van de stad van de mode naar de stad van de opgerolde mouwen. Hell yeah.

En nu? Nou ja, nu komt het aan op sponsoring ondersteuning. In de vorm van het kopen van loten die ik via de Roparun-organisatie krijg. In de vorm van een bijdrage op de speciale site die binnenkort live komt te staan. En in sommige gevallen in natura (nee, niet wat jullie denken).

Dus wees voorbereid, de komende maanden ga ik jullie via Facebook en deze website stalken om mij zoveel mogelijk te helpen. Nou ja niet mij, maar de duizenden mensen die door deze vreselijke ziekte zijn getroffen. Mocht je mij willen ondersteunen kun je hieronder een berichtje achter laten als je dat wil.

wpid-img_20150525_194600.jpg

3 reacties

Jouw reactie hier!