Programma’s, opstellingen en elftallen

Zoals ik al een miljoen een enkele keer heb laten weten was Feyenoord tegen AZ’67 op 13 november 1985 mijn allereerste wedstrijd die ik ooit zag.

Behalve het wedstrijdkaartje en de krant van een dag later heb ik niets meer van die wedstrijd. Zelfs geen programmaboekje. Nu heeft mijn grote vriend Kees nog stapels en stapels programmaboekjes liggen (ik verknipte ze altijd om de plaatjes in mijn agenda te plakken) en tussen die stapel vond ik dit boekje.

stadionnieuws007 stadionnieuws004

stadionnieuws006

De Gouden Snor en ’t Haantje bestaan nog steeds als Feyenoord-bolwerken.

stadionnieuws008

 

Slechts twee wissels toegestaan. Verder staat er een interview met Ling in die bekend dat vrouwen zijn grootste hobby zijn en dat André Stafleu bij Vitesse heeft getekend. Toen uitkomend in de Eerste Divisie. Maar het allermooiste aan dit boekje is de geniale artwork op de achterkant. Fantastisch.

 

Jouw reactie hier!