Nog vier weken

Over exact vier weken is het weer zover. De ongeëvenaarde Peenvogel voetbalreis. Dit keer is de bestemming Lincoln City. Zoals een ware aandachtstrekker betaamd heb ik ook nu weer contact gezocht met de club of ze wellicht interesse hebben in een stukje in hun programmablad over zestien mensen die zo gek zijn om in hun vrije weekend helemaal naar Lincoln te reizen.

Vooralsnog zijn de reacties vanuit de club erg lauwtjes. Beetje jammer, ze zien duidelijk de eer niet die hen ten deel valt. Als het zo moet dan gaan we wel in het uitvak staan natuurlijk.

Momenteel worden de prijzen voor de quiz aan boord gemaakt en ben ik zelf druk bezig met het maken van de quiz. Dat jullie niet denken dat ik op mijn lauweren aan het rusten ben. Of er met het geld van de deelnemers vandoor ben gegaan. Nog vier weken en dan gaan we weer aan de pints. Ik heb er zin an!

5 reacties

  1. Nog vier weken….. Ik heb me daar een trek in een goeie pint zeg!
    Zeker in combinatie met een paar gruwelijke Engelse songs en een bosje hairextensions 🙂

Jouw reactie hier!