Niet naar Kiev, wel naar Engeland?

Dinsdagavond speelt Feyenoord een belangrijke wedstrijd in Kiev. Wij zijn er dit keer niet bij en dat zorgt toch altijd op de wedstrijddag voor wat kriebels in de buik. Wetende dat de rest van Het Legioen bier aan het drinken is op het terras in een vreemde stad.

Nu zijn wij dit jaar al twee weken naar Cambodja (foto’s hier) geweest en recent nog twee weken naar Frankrijk (foto’s hier) dus met ons hoef je geen medelijden te hebben, allerminst. Bastiaan vind logeren erg leuk maar voor onszelf vinden we twee a drie nachtjes per keer wel voldoende zonder die kleine aap, en om voor twee dagen naar Kiev te gaan is ook een beetje te gortig. De vluchten waren rond de 350-400 euro en dan heb je nog je hotel, eten en drinken en wedstrijdkaartje. Met zijn tweeen zouden we zo 1000 euro kwijt zijn, dat ging hem echt niet worden dus.

Bastiaan in Cambodja, mee naar de kroegen van Kiev is iets te gortig.

Nu hoop ik dat ze deze ronde overleven en een tegenstander treffen die beter aan te reizen is. Of een mooie opponent in de laatste voorronde voor de poulefase voor de Europa League als Kiev een maatje te groot blijkt te zijn. Mocht dat niet zo zijn dan vervolgen we onze toch naar nieuwe stadions wel in landen om ons heen. En daarover gesproken, in het interlandweekend van zaterdag 13 oktober wil ik weer een onovertroffen boottochtje naar Engeland organiseren. Dit keer naar het nieuwe stadion van Rotherham United.

Normaal ben ik niet zo van de nieuwe stadions in Engeland (hoewel ik er recent met o.a. Hull en Colchester toch wel een paar bezocht heb) maar het nieuwe stadion van Rotherham kan mij wel bekoren. Het is daarbij niet zo dat de club persé een nieuw stadion wilde hebben. In 2008 liepen gesprekken met de eigenaar van hun oude stadion op niets uit en week de club maar liefst vier jaar uit naar een atletiek-stadion in het naburige Sheffield. Maar nu zijn The Millers weer terug in hun eigen stad. Op een steenworp afstand van het oude stadion is een nieuw onderkomen verrezen.

In tegenstelling tot veel nieuwe stadions ligt dit stadion vlak bij het centrum, en dat is weer goed voor een pre-match drinking session. Afhankelijk van de Europese avonturen van Feyenoord is Peenvogel Voetbalreizen B.V. dus voornemens het ruime sop te kiezen. Interesse? Laat het hier achter in de comments. Kosten voor dit tripje zullen tussen de 100-110 euro bedragen inclusief wedstrijdkaartje.

3 reacties

Jouw reactie hier!