Koeman! Koeman!

Vergeten (nou ja een klein beetje want het doel nog wel pijn) zijn de onnodige nederlagen tegen Heracles, Ado, RKC en Zwolle (de laatste twee in de laatste minuut). Het stomme puntverlies tegen AZ, NAC, Go Ahead en Twente (de laatste twee in de laatste minuut). Het had dit seizoen gekund én gemoeten. Maar met het vijfde budget van Nederland worden we mooi weer tweede. En in dat opzicht heeft Ronald het prima gedaan.

Noodgedwongen veel eigen jeugd ingepast die alleen maar meer waard zijn geworden. Volgende week zondag moet de kers op de taart worden. Voorronde Champions League, dat had ik na drie wedstrijden niet verwacht.

3 reacties

  1. Heb me er nu bij neergelegd dat we inderdaad geen kampioen meer worden ,wel keurig gewonnen in Eindhoven, had ik ook niet verwacht en mooi het feestje in 020 verziekt dus als we winnen van Cambuur is mijn seizoen geslaagd, inderdaad: wie had dit na 3 wedstrijden kunnen denken…

    1. Tsja, die neuzen hebben een begroting die twee keer zo hoog is. En dan zo armoedig spelen. Tweede plek is (helaas) het hoogst haalbare nu. En dan moet je daar vol voor gaan.

Jouw reactie hier!