Hoe sta ik er nu voor? Rotterdam Marathon 2016

31 kilometer. Dat is er wat er op het programma stond afgelopen zondag. Zes rondjes van 5 kilometer rond de Rotte. Onder zachte dwang (groepsverschijnselen hé) begaf ik me dit keer in een snellere groep en dat ging me wonderwel goed af.

De gesprekken met andere lopers zorgen dat de kilometers voorbij schieten. Het gaat over Feyenoord, de Roparun (er lopen best veel mensen mee die wat met de Roparun gedaan hebben of dit keer voor het eerst met de Roparun mee gaan), kinderen, vakanties en hardlopen. We lijken net sociale mensen op die manier.

Of het hardlopen ook echt sociaal voor het thuisfront is weet ik niet. Ik ben nu vier keer per week op pad en laat de fitness soms schieten. Dan zou ik echt geen avond meer thuis zijn. Mijn doel is nu om heelhuids op 10 april over de finish komen, niet die sixpack 😉

De week voor de trip naar Engeland was ik wat grieperig en heb toen nauwelijks gelopen. Vorige week heb ik braaf mijn kilometers gemaakt. 75 in totaal met die uitschieter op zondag. De teller sinds mijn inschrijving staat nu op 610 kilometer. Nog 46 dagen en meer dan 20 trainingen te gaan. Het komt dichterbij.

wpid-photogrid_1456053492028.jpg

Jouw reactie hier!