Het grote Peenvogel jaaroverzicht van 2014. Deel 2.

Waar waren we gebleven? In juni, en die maand begon gelijk goed met een groundhop naar een fantastisch stadion.

In Herne zagen we de thuisclub voor een handjevol toeschouwers kansloos verliezen. Maar wát een stadion. Wat een geweldige Duitse bak. Heerlijk. Verslag staat hier.

Later die maand was het jaarlijkse weekend van onze scooterclub. Met goede muziek, drank, flauwe spelletjes en veel Britten over de vloer was ook deze editie geslaagd. Die foto’s staan hier.

Wij figureerden nog in een filmpje en zagen later die maand een van onze favoriete punkbandjes in de fonkelnieuwe zaal Ronda in Utrecht.

In juli speelde Feyenoord op een steenworp afstand van ons huis. Het werd een ware martelgang want het werd slechts 0-1. Het was tevens het laatste optreden van Pelle in het shirt van Feyenoord. Het bier was koud en de wedstrijd op fietsafstand. What’s not to like?

Mijn 26e seizoenskaart op rij viel niet veel later op de mat. Maar tijdens het WK leek een nieuw seizoen Feyenoord ver weg. Zowaar leefde ik dit keer mee met de jongens van Oranje. Al was het maar omdat er zoveel Feyenoorders meededen. Een tweet na de nederlaag kwam in de krant.

In de voorronde van de Champions League verloor Feyenoord, ondanks deze goal van Mitchell, met 1-2 van Besiktas. Het hoofdtoernooi bleek een brug te ver.

In augustus gingen we op vakantie naar Kroatië. Aan de overkant van onze camping lag Venetië dus maakten we een uitstapje naar deze fraaie stad. Naast het zwemmen en relaxen deden we ook nog cultureel in Pula. Alle foto’s van deze vakantie vindt u hier (klikkederklik).

Ook Playmobil-land deden we aan tijdens onze vakantie. Erg leuk.

Begin augustus gingen we weer eens naar Engeland. Dit keer niet voor een voetbalwedstrijd maar voor Mersea Island Scooterrally. Foto’s daarvan staan hier.

Een week later was ik weer in Engeland, dit keer wel voor een voetbalwedstrijd. Het verslag van mijn bezoek aan Kenilworth Road staat hier.

Voor Feyenoord begon het seizoen erg moeizaam. Thuis verliezen van Utrecht en Willem II mag nooit gebeuren.

Ondertussen begon Bastiaan aan zijn tweede schooljaar. En omdat ik tegenwoordig in Zoetermeer werk kan ik zo nu en dan iets langer blijven bij de inloopochtenden. Erg leuk.

In de Europaleague deed Feyenoord het wel goed, in De Kuip werd gewonnen van Standard Luik, Rijeka en bekerhouder Sevilla.

Bastiaan zag zijn tweede hele competitiewedstrijd in De Kuip. Feyenoord won weer.

In oktober schreef ik me in voor de 10 Kilometer in Rotterdam. Dat wordt trainen geblazen.

In de herfstvakantie gingen we een lang weekend naar Nottingham. En heel toevallig speelde Nottingham Forest ook thuis. Verslag van dit weekend staat hier.

November is altijd een speciale maand. Het is dan Bastiaan zijn verjaardag. Hij was erg in zijn nopjes met al zijn Star Wars speelgoed.

En toen kwam de Sint alweer in het land.

Daarna was het tijd voor de grootste (en tot nu toe beste Peenvogel-reis). Met 32 man naar Sheffield. Dit verslag staat hier en het was geweldig.

In december won Feyenoord vrij eenvoudig van Excelsior en speelde het teleurstellend gelijk tegen AZ. Over de wedstrijd van gisteren gaan we het maar niet hebben. En zo zijn we alweer aan het einde van weer een jaar. Een jaar waarin ik nieuwe mensen leerde kennen en met oude vrienden mooie tripjes maakte.

Bastiaan werd vijf en wij hadden mooie vakanties in Marokko en Kroatië. En we zijn vaak in het door ons geliefde Engeland geweest. Sandra heeft haar nieuwe APK weer gekregen dus zij mag weer even wegblijven bij de dokters. Al met al een mooi jaar. Op naar 2015. Maar eerst nog kerstmis en oud & nieuw. En dan weer een nieuw jaar vol met plannen en avonturen. Bring it on!

Jouw reactie hier!