Goede voornemens…

Nee, die heb ik niet echt. Ik wil voorkomen dat ik in december van dit jaar deze post teruglees en dan te moeten constateren dat er van al die voornemens niets terecht is gekomen. Maar ik kan wel vertellen wat we allemaal gaan (en willen) doen. Morgenvroeg ga ik met Kees, Annemieke en Patrick naar Londen voor een ouderwets voetbalweekendje in de hoofdstad van Engeland.

Een pint in de pub, een curry en veel reizen met de metro. Vooral veel reizen met de metro. Klinkt het ‘mind the gap’ mij al als muziek in de oren, het opnoemen van de stations over de intercom klinkt als een gedicht. Want wat een geweldige namen hebben die stations. “High Street Kensington”, “Marylebone”, “Tottenham Court Road”, “Chancery Lane” en uiteraard “Picadilly Circus”. Het zouden stuk voor stuk titels van songs kunnen zijn (zoals “Baker street” en “Warwick Avenue” dat ook zijn). Dat vind ik misschien nog wel het leukste aan Londen naast het voetbal.

Verder staat er alweer een wedstrijdje in België op het programma en de grote Peenvogeltrip (waar naartoe hangt af van de uitkomsten van de wedstrijden die dit weekend gespeeld gaan worden) in februari. We gaan een weekje naar Griekenland en de grote vakantie komt er ook nog aan. De bestemming daarvan is nog ongewis maar Hongarije trekt me wel (suggesties zijn welkom). Alleen maar leuke dingen in het vooruitzicht dus.

Run Forrest, run.

Daarnaast zal er de komende weken ook veel hardgelopen moeten worden. Ik heb me, zoals eerder gemeld, ingeschreven voor de 10,5 kilometer op 12 april in Rotterdam. Een specifiek doel heb ik niet maar het zou me leuk lijken om het binnen de 55 minuten te kunnen lopen. Geen wereldprestatie maar ik ben dan ook geen witte Keniaan en heb veel respect voor mensen die een marathon gaan lopen. Maar gisteren, toen de meeste mensen met een kater wakker werden, liep ik een rondje op het parcours achter ons huis. Het is nog steeds niet echt mijn hobby maar het gaat steeds beter.

112015

En voor de rest? Hopelijk veel reizen, stedentripjes, voetbalwedstrijden en een goede tweede seizoenshelft van Feyenoord. Maar bovenal wil ik een goede vader en partner zijn thuis. Dat is het meest belangrijke.  Over 12 maanden zullen we zien wat dit jaar ons gebracht heeft. Hopelijk veel moois. En dat wens ik jullie ook toe!

Jouw reactie hier!