5 reacties

 1. Ik zie die Vormer ook wel lekker bikkelen hoor!
  Hoewel die Singh wel een goede pass heeft. Lexie moet wat koeler worden. Is altijd aanspeelbaar maar doet er niet altijd wat goeds mee.
  Die Leerdam kan op de tribune want tekent niet bij en wil zeker gaan cashen?
  Bij wie dan wel? Misschien als boktor bestrijder bij AGOVV……
  Peenvogel is geweest bij Rangers en Portsmouth en beide clubs balanceren op de rand van de afgrond! Peenvogel, zal ik je naar Amsterdam rijden of ga je zelf?

  Laters!

  1. Hahaha, jammer dat het zo niet werkt hé. Dan hadden er al wat foute clubs failliet geweest. Vormer is inderdaad een goede balafpakker maar hebben we dan niet teveel controleurs op het middenveld? Tsja, Immers moet nog wennen denk ik aan de hoeveelheid ruimte die hij krijgt als ze met een statische spits als Fernandez spelen. Verdedigend stond het wel goed overigens. Dat heeft die cowman aardig voor elkaar.

 2. mijn conclusies:
  uit het huidige materiaal kan Koeman een gedegen elftal opstellen
  m.b.t. middenveld dient Koeman nog wel een puzzeltje op te lossen (wie met wie?)
  zonder spits, wordt het een ramp en blijven goals achterwege
  donkere spelers genoeg om de hittegolf van Kiev te doorstaan

  1. 4-4-2 zou prima gaan in lastige uitwedstrijden. Maar als je het spel moet maken moet je wel een spits hebben aan wie je een elftal ‘kan ophangen’ en of Fernandez dat is weet ik niet. Het is nog geen 1 september dus wie weet wat er uit de hoed komt als ze zich kwalificeren voor welke toernooipoule dan ook.

Jouw reactie hier!