En dit moois

image

Willen ze inruilen voor een nieuwe betonnen bak? Waarvoor? Meer toeschouwers? Feyenoord staat gemiddeld rond de 20e plaats als het gaat om toeschouwersgemiddelde in Europa. En dat voor een club die voor het laatst internationaal van zich liet spreken in 2002 en nationaal in 1999. Met 44.500 toeschouwers gemiddeld komen er meer mensen naar de tempel op zuid af dan dat er bij beide grootmachten uit Milaan komen. En ook meer dan bij clubs als Atletico Madrid en Werder Bremen. Om nog maar te zwijgen van de speeltjes van de nieuwe rijken zoals Paris St. Germain en Schachtar Donetzk.

Dat een renovatie onvermijdelijk is daar is iedereen het over eens. De faciliteiten zijn redelijk basic maar hé, we hebben het over een voetbalstadion. Niet over een concertzaal.

Op 13 november 1985 kwam ik er voor het eerst en graag neem ik Bastiaan binnenkort een keer mee naar De Kuip. Want ik ben erg bang dat we over 10 jaar in ons multifunctionele onderkomen tegen elkaar zullen zeggen “weet je nog, toen in De Kuip”.

PS. Deze foto maakte ik van de week zelf. Waarvoor ik in De Kuip was merkt u binnenkort vanzelf.

2 reacties

Jouw reactie hier!