Een middag vol frustratie

Beste volgers van deze website, wees maar niet bang. Ik verslof mijn site niet hoor, door pas vandaag met een verhaal over de wedstrijd van afgelopen zondag te komen.

Direct na de wedstrijd zat ik nog vol frustratie en gisteren hadden Bastiaan en ik een mannendag, het is zijn laatste vrije maandag van de schoolvakantie en dat is veel belangrijker.

1-P1060989

Aad de Mos was ook aanwezig in De Kuip. Schrijnend om te zien hoe slecht het onderhoud aan ons stadion is.

1-P1060992

Heel even dacht ik dat Lexie op gouden schoenen speelde. Al zijn ijver ten spijt, zo’n kans als tegen Loehansk die moet er toch gewoon in?

1-P1060996

Een gejuich uit duizend kelen. Is het Legioen het enige wat Feyenoord nog een topclub maakt?

Van Geel heeft de afgelopen jaren prima werk geleverd maar het lijkt er toch op dat Feyenoord een scoutingsapparaat heeft dat niet verder kijkt dan de eredivisie. En dan ook nog eens een DVD met hoogtepunten van een jaartje of 8 terug heeft gevonden. Anders vallen de aankopen van Wilkshire en Bouhlarouz niet te verklaren.

Toornstra is een goede voetballer, dat zei ik al toen hij bij Den Haag speelde. Maar waarom komt Feyenoord nooit met een Finnbogason? Een Elm of zelfs een Suarez zoals Groningen deed. Noem mij het laatste buitenlandse groeibriljantje? Als er voor maandag geen goede spits wordt aangetrokkken wordt dit een erg lang seizoen.

1-P1070001

Vooralsnog doet Te Vrede het goed. Maar met hem gaan we niet in de top 3 eindigen. Daarvoor is het allemaal net iets te langzaam. Allemaal net niet. Hij maakte wel een mooie goal overigens.

1-P1070003

En in de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht. Hoogstens wat groene rook na de 1-0.

1-P1070009

In de tweede helft ging Feyenoord halfslachtig op zoek naar de voorsprong maar kreeg de deksel op haar neus.

1-P1070006

En irriteerde Blom het hele stadion. Maar het lag maar ten dele aan het warrige optreden van Blom. In de tweede helft was het middenveld de kluts helemaal kwijt.

1-P1070010

En bracht de dubbele wissel het elftal nog verder uit balans.

1-P1070012

Zijn laatste optreden in het Feyenoord-shirt? Of speelt hij donderdag nog?

1-P1070004

Deze man is echt niet te benijden. Door het twijfelachtige transferbeleid de eerste trainer die het veld moet ruimen? Ik denk het wel.

5 reacties

 1. De laatste jaren ben ik niet meer zo fanatiek als vroeger maar toch was ik helemaal doodziek van deze wedstrijd. De eerste helft ging nog maar daarna leek het echt nergens meer op. En Utrecht speelde helemaal waardeloos en wint dan ook nog…
  Het is nu dinsdag en leef nu weer voorzichtig toe naar de donderdag maar als ze net zo spelen dan vrees ik….

  1. Het is denk ik geen gebrek aan fanatisme maar meer de laag op onze ziel die dikker en dikker wordt. Het was echt niet om aan te gluren de tweede helft. Ik kan helaas donderdag niet. Helaas inderdaad omdat ik baalde toen de wedstrijd ineens werd omgedraaid. Ik mis niet graag wedstrijden. Na zondag dacht ik ‘krijg maar de pest ook’. Nu zal het donderdagavond wel gaan kriebelen. Raar fenomeen clubliefde.

   Offtopic, je artikel in de Lunatic News was erg goed!

 2. Danke, zondag over een week ga ik weer die kant op, spelen ze wéér tegen Neuenkirchen!!!
  Hopelijk beter dan de laatste. Het schijnt dat ze wel een aardig elftal hebben op dit moment.
  Kan ik gelijk de Höllewurst gaan checken, die had ik nog niet geproefd…
  Maar eerst donderdag…

 3. Heb net contact gehad met een van mijn vrienden daaro.
  Ze vonden het geweldig dat er zoveel Nederlanders aanwezig waren en de deur van Tilkowski staat altijd voor iedereen open…

Jouw reactie hier!