Derde ronde FA Cup

Gisteren om 20:00 uur stond de televisie in Huize Peenvogel op BBC2. Niet vanwege een kookprogramma maar voor de loting van de derde ronde van de FA Cup. Gespannen zat ik te wachten wat de loting zou brengen. Zouden er veel wedstrijden in Londen gespeeld worden? En zouden er clubs te bezoeken zijn waar we nog niet geweest zijn? Om iets voor half negen konden we de balans opmaken en die zag er zo uit:

Qua nog niet bezochte clubs hadden we het slechter kunnen treffen. Alleen lijkt het me praktisch onmogelijk om aan kaartjes te komen voor de herhaling van de FA Cup finale van 1988. Maar we gaan het toch proberen. Anders lijkt het me dat Chelsea tegen het eveneens uit Londen komende Watford niet binnen 5 minuten uitverkocht raakt. Ze zijn op Stamford Bridge confrontaties met Real Madrid en Bayern gewend. Dat moet toch wel te doen zijn qua kaartjes?

Arsenal VS Hull City
AFC Wimbledon VS Liverpool
Chelsea VS Watford

Daarnaast worden er de volgende wedstrijden dat weekend in Londen gespeeld. Bij al deze clubs ben ik al geweest maar een revisit van Fulham of Brentford valt ook niet te versmaden.

Charlton Athletic VS Blackburn Rovers
Millwall VS Bradford City
Brentford VS Brighton & Hove Albion
Fulham VS Wolverhampton Wanderers
Queens Park Rangers VS Sheffield United

Eerst moeten we nog even de verschuivingen door de televisie afwachten en dan wordt het klaarzitten met de creditcard. Ik heb er zin an.

Jouw reactie hier!