De wraak van Toine

Onze I-Pad 2 begon wat kuren te krijgen, hij begon zich te gedragen als de achterhoede van Feyenoord de laatste paar wedstrijden. Traag en onbetrouwbaar. In de winkel waar ze aan je vragen of je niet gek bent werd een fonkelnieuw exemplaar aangeschaft. Alle apps werkten weer retesnel en vooral Bastiaan was erg in zijn nopjes.

Bij het afrekenen van het apparaat (we hebben Apple weer aan goede jaarcijfers geholpen) kregen we deze voucher. Een maand lang Fox Sports Go Eredivisie. Gisteren leek me een mooi moment voor het inwisselen van de voucher. Na online wat stappen doorlopen te hebben kwam de vraag wat mijn abonneenummer was.

wpid-20160204_084721.jpg

Dat viel nog niet mee. Het abonneenummer op de totale rekening was niet wat ze wilden weten. Nee, het abonneenummer onder het kopje digitale televisie. Toen ook de horde van een vergeten pincode was genomen, en de aftrap steeds dichterbij kwam, verscheen de volgende mededeling:

“Om Fox Sports Go te kunnen gebruiken heeft u een Eredivisie Live pakket nodig”

Bastiaan vroeg daarna wat er bedoeld werd met een ‘dode mus’ en ik vroeg me af of het de wraak van Toine was. Vandaar dat hij geen antwoord had gegeven op mijn mailtje.

Voor 7,95 bestelde ik deze wedstrijd die, nogal overdreven, werd betiteld als de wedstrijd die het seizoen moest redden. Het was immers pas de kwartfinale en voordat je die bekert in je handen hebt moet je nog wel een paar wedstrijden meer winnen. Op het moment dat de reguliere speeltijd erop zat was ik even bang dat die gasten bij FOX het beeld voor mij op zwart zouden zetten (ja mannetje, je hebt maar voor 90 minuten betaald!) maar dat viel mee.

Na de winnende goal van Botteghin zag ik die koekebakkert met zijn ajax-hoofd weer op televisie. Vlak daarvoor een schreeuwende reclame voor De Klassieker van aanstaande zondag. Een wedstrijd om de kat zijn viool. Eentje die ik gewoon ouderwets via de ether ga beluisteren. Helemaal gratis en zonder misleidende aanbiedingen. Dat zal ze leren daar bij Fox.

Jouw reactie hier!