Brad

Mijn telefoon maakte een trillend geluid, het geluid van een pushbericht van een van de nieuwsapps die ik geinstalleerd heb. Dit keer was het pushbericht van het Algemeen Dagblad. Het was geen melding van een terroristische aanslag of een noemenswaardig sportbericht. Nee, dit keer stond er ‘Brad en Angelina gaan scheiden’.

Iedere man wil wel op Brad Pitt lijken. Hij ziet er, toegegeven, beter uit dan ik en is waarschijnlijk ook nog een betere acteur (hoewel ik wel een van de hoofdrollen speelde in de schoolmusical). En als Angelina slechts een keer per maand haar Tombraider pakje aan zou trekken om vervolgens vanaf de kast de echtelijke sponde in te duiken dan zouden veel mannen daar mee kunnen leven.

In het persbericht staat dat er verschil van mening was over de opvoeding. Waarschijnlijk klaagde ze gewoon over het feit dat hij de GFT bak te laat buiten had gezet (begin er maar eens aan met zo’n kliko die hele oprijlaan van een villa in Hollywood af rijden) of dat hij per ongeluk een rode sok van een van hun zes kinderen bij de witte was had gedaan.

Ik zie Brad Pitt al thuiskomen na een lange dag draaien op de set. Hij speelt de held in een film vol explosies en mooie vrouwen. In de deuropening staat La Jolie al te wachten met een gezicht op onweer. Of hij soms vergeten was dat Maddox op dinsdag altijd gym had? Nu moest die arme jongen in zijn onderbroek gymmen omdat vaderlief weer eens zijn tas was vergeten mee te geven. En de jongste mocht vandaag geen koekje mee naar school. Het is fruitweek.

Dan kun je nog een van de meest begeerde mannen op aarde zijn, de vrouwen zijn ons toch altijd de baas. Eigenlijk lijken we allemaal al op Brad Pitt. Een geruststellende gedachte.

Jouw reactie hier!