“There is always a next season” antwoordde een Engelsman nadat ik zondagmiddag om 16:15 op Facebook ‘Over en uit’ had gepost. En zo is het ook wel weer. Er komt altijd weer een volgend seizoen. En er zijn supporters van clubs die dat niet kunnen zeggen, want wat te denken van Veendam en AGOVV? Want dat valt bijna niet te bevatten, dat je club ineens ophoudt te bestaan.

Voorlopig moet Feyenoord gewoon nog vier wedstrijden knallen waarvan er drie in onze eigen ‘onneembare’ Kuip gespeeld worden. En mochten we tweede worden dan hebben ze het over het hele seizoen genomen gewoon goed gedaan. Want zelfs de meest optimistische supoorter zag het even somber in toen Vlaar, El Ahmadi, Guidetti en Bakkal in de zomer vertrokken.

Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in een zwaar bevochten 3-2 zege voor ons. Met drie goals van het fenomeen Guidetti. Nu moet het de eerste zijn van een kwartet wedstrijden om een poging te wagen boven drie clubs te eindigen met een hogere begroting. Want zo is het ook wel weer. De andere clubs hebben veel meer te besteden waarbij onze aartsvijand bijna het dubbele. Zo gek is het dan ook weer niet dat ze boven ons staan, helaas maar waar.

Het had gekund dit seizoen maar het is niet gelukt, maar we houden ons vast aan het adagium “There is always a next season”.

Door Jeroen

Een gedachte over “There is always a next season”

Jouw reactie hier!