Als u dit leest bestaan we nog en loopt 2012 op het einde. Zoals ieder nieuwsmedium blikt ook deze website terug op het afgelopen jaar. We gingen drie keer met vakantie, bezochten weer een paar nieuwe stadions en werden allemaal een jaartje ouder.

Vandaag de maanden januari, februari en maart. Hoewel u rechts in het menu ook de archieven per maand kunt bekijken maken we het de lezer makkelijk.

Januari

Oud en nieuw vierden we net zoals in 2008 (foto’s hier) in Cambodja. Toen in Siem Reap, dit keer(foto’s hier) in het nieuwe resort van Jan en Phary.

Hé, een Monnik!

De reis was voor ons dit keer extra speciaal omdat we voor de eerste keer met Bastiaan een verre reis maakten. Achteraf gezien nergens om je druk over te moeten maken want alles ging gewoon zijn gangetje. Bastiaan vond alle Monniken, tempels met dieren en Boeddha’s erg leuk. Maar het leukste was natuurlijk gewoon zwemmen en spelen.

Bastiaan ontmoet de liggende Boeddha bij Wat Po in Bangkok.

Aan het einde van de maand werd een memorabele Klassieker gespeeld met veel passie en strijd en doelpunten van een Zweedse huurling. En toen de stofwolken opgetrokken waren stond er een 4-2 stand op het scorebord.

Februari

In februari lag er een dik pak sneeuw bij ons voor de deur. Iets dat door de kleinste bewoner van ons huis zeer gewaardeerd werd.

Na de domste rode kaart die ik ooit zag (Guidetti tegen RKC) bezochten Kees en ik weer eens een stadion in den vreemde. Dit keer in Brussel.

Het verslag van deze trip staat overigens hier.

Ook hadden wij een vreemde vogel in ons huis.

Maart

In maart zette Feyenoord haar opmars gestaag voort. Met 1-0 werd er gewonnen van Groningen en de bovenste plaatsen kwamen echt in zicht.

En werd tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht Wlodi Smolarek herdacht.

Ook maakten wij weer eens de oversteek naar Engeland. Dit keer stond een bezoek aan Grimsby Town op het programma (verslag hier).

Bastiaan had er weer een scooter bij. Die moest even uitgetest worden.

Ook bestond onze eigen Kuip 75 jaar en dat werd groots gevierd.

Morgen de maanden april, mei en juni.

Door Jeroen

Jouw reactie hier!