Vandaag hebben we een taxi genomen van Battambang naar Siem Reap. Alex en Cindy en hun kinderen zijn nog nooit bij Angkor Wat geweest en Cambodja bezoeken zonder het grootste religieuze bouwwerk ter wereld te bezoeken kan niet.

Wijzelf zijn er al drie keer geweest en het blijft indrukwekkend alleen is het nu geen doen met Bastiaan. Hij snapt er behalve beelden van olifanten en Boeddha toch niet veel van.

De taxi-chauffeur had een aparte muzieksmaak, in de twee uur tijd dat we in de taxi zaten heb ik 11 keer ‘on the floor’ van Shakira gehoord. Misschien had ie wel wat anders opgezet als we niet telkens mee zaten te neurieen. Afijn, Sandra, Bastiaan en Menno waren blij bij Angkor Spirit aangekomen te zijn. Een erg mooi hotel overigens.

Met de lunch zijn we bij Fathers Restaurant gaan eten. Het restaurant van de schoonvader van Jan zijn compagnon. Echt fantastisch eten. Als er een ding is wat we de afgelopen jaren ‘gemist’ hebben aan Azie behalve het gezelschap van Jan en Phary dan is het wel het eten. Hieronder een kleine impressie van wat we alleen vandaag al gegeten hebben.

Springrolls

Spinaziesoep

Sweet and sour en kip met cashewnoten

Khmer beef lok-lak

Laab met kip

Door Jeroen

2 gedachte over “Hoeveel Shakira kan een mens verdragen”

Jouw reactie hier!