Dat zouden jullie zijn geweest al had je met mijn voorspellingen naar de Ladbrokes zijn gegaan. Allebei fout en mijn toernooi-gemiddelde is nu 50%. Iets lager dan de bezettingsgraad van sommige stadions dit toernooi.

Gisteren heb ik behalve de eerste 20 minuten van Engeland en de laatste 20 minuten van Zweden geen voetbal gezien. Dit was gelukkig de laatste bijeenkomst van de avondopleiding en als ik een voldoende heb voor mijn projectplan ben ik ook weer van die ‘ellende’ af.

Vanavond twee wedstrijden op het programma. Buiten het veld eindigt Rusland vs Polen in 30-30 (gewonden aan beide zijdes) en op het veld winnen de Russen. Die kleine Dickie laat die vodka-drinkers spelen zoals het Nederlands elftal zou moeten spelen, swingend en dwingend. Afgelopen vrijdag lieten ze die Tsjechen even uitrazen om daarna genadeloos toe te slaan.

De andere wedstrijd voor vandaag dat moeten die Tsjechen winnen. Griekenland is het zwakste land dat ik tot nu toe heb zien spelen. Daar is het behalve financiele ellende ook voetballend armoe troef. Maar met mijn voorspellingen van gisteren zou ik mijn drachmes er niet op inzetten.

Door Jeroen

Jouw reactie hier!