…dan vrees ik voor de toekomst. Hetgeen ik vanavond voorgeschoteld kreeg tijdens mijn derde wedstrijd in drie dagen tijd in alle drie de stadions van de BVO’s in Rotterdam was een parodie op voetbal. En dan was het naast het veld ook nog eens gezellig. Pure reclame voor de tweede elftallen.

Na 20 minuten lang vuurwerk en vervelen was de M.E. het zat. Die grepen wel ietwat overdreven in.

Larsen, bedankt voor alles! Die gast ken er werkelijk geen kloten van.

André Hoekstra ziet zijn ‘beloftes’ verliezen van Vitesse/AGOVV.

Door Jeroen

7 gedachte over “Als dat de beloftes zijn…”
 1. oef…
  wat een baggerpot.
  reactie van ME was overdreven, plaats waar de Vitessefans zaten was dom (waarom niet aan de andere kant van het uitvak?), maar er liepen ook genoeg hersenlozen in het Feyenoordvak. Je voelde aankomen dat het een beetje uit de klauwen ging lopen. Ben maar verhuisd naar de lange zijde met m’n zoontje.

  de beloftes kunnen moeiteloos worden ingepast in het eerste, dat dan weer wel…

 2. Die beloftes hebben gedacht: wat het “grote” Feyenoord kan, kunnen wij ook.
  Na de wedstrijd met de voetbaleenhied gesproken. Ze waren zeer terleurgesteld in het optreden van hun collega’s en de stewards van het stadion. Te veel supporters werden in eerste instantie naar de korte zijde gedirigeerd waardoor het vak overvol kwam. Van het een kwam het ander.

 3. Maar die gasten naast de plexiglas wand kwamen ook om te klieren laten we dat niet vergeten. Als het vak vol raakt is dat nog geen vrijbrief om vuurwerk in het vak ernaast te gooien of jassen van stewards te pikken. We hebben het hier over een bekerfinale van beloftes, niet over de klassieker.

 4. Ja, die gasten waren er om te klieren, maar jassen afpikken van stewards was niet aan de orde. Een aantal supporters kwamen zelf aan met die jassen. Die hadden ze ergens anders vandaan. Waren duidelijk niet Steward jassen van Feyenoord. Al leken ze er wel op.

  Laten we het er op houden, dat het niet is gegaan zoals het hoort, van supporters kant en van de kant van politie.

 5. ik heb weleens onhandige spitsen gezien……………….maar die 2 meter lange zweedse ´´belofte´´van ons heeft de motoriek van een dronken aardbei .Maar wie de jeugd heeft heeft de toekomst !!

Jouw reactie hier!