Verhalen

Algemeen

Ik hou van verhaaltjes schrijven. Ik zal niet beweren dat ik er enorm goed in ben. Maar zelf heb ik er plezier in en dat is het belangrijkste. De meeste recente verhaaltjes kunnen je via deze link vinden. Het zijn verhaaltjes over dingen die ik meemaak, waar ik me over verbaas. En over mijn zoon natuurlijk. Kleuters zijn geweldige aangevers voor verhaaltjes.

Eind april 2015 begin ik aan een cursus schrijven voor beginners. Ik heb daar heel veel zin in. Het resultaat daarvan zult u ongetwijfeld hier gaan tegenkomen.

Feyenoord

In een vlaag van verstandsverbijstering dacht ik dat het ook wel leuk zou zijn om mijn stukjes ergens anders te schrijven dan op deze website. En zo geschiedde. Van 2008 tot 2011 was ik redacteur voor de Hand in Hand. Het blad van de officiële supportersvereniging van Feyenoord en met een oplage van ruim 20.000 stuks een goed gelezen maandblad. Tot het verdwijnen van de papieren versie leverde ik de laatste jaren ook een bijdrage in de papieren versie van het Feyenoord-fanzine Lunatic News.

Sinds 2017 schrijf ik weer een maandelijkse column voor de Hand in Hand.

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan schrijf ik de laatste maanden weer een column vol in de Hand in Hand en vulde ik online wat leegte op de website van de Rotterdam Running Crew en de website Voetblah (helaas ter ziele gegaan).

Hier staan wat gedrukte artikelen van mijn hand.

Sharp Dressed Man. Hand in Hand, september 2008.

Wedstrijden die er toe doen. Hand in Hand, september 2009.

Eerste keer in De Kuip. Lunatic News, uitgave 45.

Interview “Head to Head” Wedstrijdmagazine Feyenoord – FC Twente. deel 1 en deel 2.

Voetbal over de grens. Lunatic News, uitgave 46. deel 1 en deel 2.

En ook is er een verhaal van mij gepubliceerd in onderstaand boekje.