Update Roparun 2017

Dat gaat lekker mensen qua donaties! Al ruim 600 euro in bijna twee dagen. Maar dat kan natuurlijk nog veel beterderder. Ik heb op Facebook 678 vrienden (vraag me niet waarom). En al zou slechts een kwart daarvan tien euro storten dan heb ik een mooi bedrag om straks in Parijs aan de start te verschijnen.

Mocht je krap bij kas zitten of je wilt liever iets tastbaarders dan heb ik ook weer loten te koop. Voor 2,50 per stuk kun je dan ook nog een Mercedes winnen. En wie wil dat nu niet?

Je kunt via deze link https://gersfoundation.nl/profile.php?id=31 een donatie doen. Iedereen kent (helaas) wel iemand in zijn omgeving die getroffen is door deze kloteziekte. En daarom is doneren erg belangrijk.

Ik deed twee keer eerder mee. In 2015 als loper (lees verslag hiero en houd zakdoeken bij de de hand Klikkerdeklik hier) en vorig jaar als chauffeur bij Team Gers (klik hier voor dat verhaal. Klikkerdeklik hier).

wpid-wp-1484207929121.jpg

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Lees meer over de Roparun hier. En neem gewoon even 5 minuten de tijd en klik dit bericht niet achteloos weg.

https://www.roparun.nl/over-roparun/

Welke doelen er ondersteund worden in 2017 lees je hier.

https://www.roparun.nl/doelen/doelen-2017/

Jouw reactie hier!