Stade el Harti

Op donderdag  de stadsbus genomen richting het centrum. De rest bleef wijselijk bij het zwembad. Het was ook echt te warm om wat te ondernemen. De stadsbus stopt bij iedere halte en ik moest 4 dirham betalen, ongeveer 35 cent per enkele reis.

De busrit bracht me door Gueliz, de nieuwe stad. Een straat vol met H&M, Zara, Starbucks en McDonalds. Op de place novembre 16 (de datum van de terugkeer van de koning van zijn ballingschap in Corsica) zag ik in de verte de lichtmasten van het oude stadion.

Ik besloot uit te stappen en te kijken of er ergens nog een deur open stond. En zo geschiedde.

 

Vanaf de place de novembre 16 zag ik de lichtmasten al.

Poort naar het stadion, het logo van KACM boven de deur.

Who needs Anfield?

Oude ingang naar het stadion.

De hoofdingang vanaf de binnenkant gezien, de deur stond open. Dus waarom niet?

De architectuur van het stadion is erg mooi. Jammer dat KACM niet meer hier speelt.

Klaar voor een wedstrijd zou ik zeggen.

 

Plaats voor 20.000 man.

Buitenkant is ook erg fraai.

2 reacties

Jouw reactie hier!