In het seizoen 2011-2012 bezochten wij de wedstrijd in de Blue Square Conference tussen York City en Grimsby Town (foto’s hier). Die wedstrijd eindigde in de laatste minuten in een 2-1 overwinning voor de thuisclub. De trip naar York zorgde voor sympathie voor The Minstermen bij alle medereizigers, het oude stadje, kleine stadion en sympathieke mensen.

2-1 vlak voor tijd, de promotiekansen bleven overeind.

Zoveel sympathie dat we een aantal maanden later op Wembely getuige waren (foto’s hier) hoe York City in de finale om de FA Trophy Newport County versloeg en zo een echte prijs pakte. Een week later dwongen ze in hetzelfde stadion zelfs promotie naar The Football League af.

Een overwinning op het heilige gras van Wembley.

Dit seizoen staat Grimsby Town in de finale om de FA Trophy. Blundell Park bezochten we ook vorig seizoen (foto’s hier). Ook deze wedstrijd werd in de laatste minuten door de thuisploeg gewonnen en ik begin een patroon te ontdekken. Zeker omdat je weet dat Grimsby Town bovenin meedraait dit seizoen en alle kans heeft op promotie. Ook bij Sheffield United gaat het ook goed na ons bezoek en won KV Mechelen recent ook niet in de laatste minuut toen wij achter de kazerne waren? Juistem, wij zijn officieel ‘lucky charms’…..