Bijna de 100.000

In december 2010 schreef ik ‘we gaan wat nieuws doen‘. Dat nieuws was de hele website overzetten naar WordPress. Zonder al te technisch te doen, WordPress werkt fantastisch. Met mijn telefoon kan ik ook gewoon foto’s uploaden en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Enfin, sinds die datum loopt er ook een tellerT mee op de site met unieke kliks en zo te zien gaan we dit weekend over de grens van 100.000 heen.

18102013

 

De bestbezochte dag (met 451 bezoekers) dateert van bijna exact een jaar geleden. Na ons bezoek aan Rotherham United werd mijn website opgepikt door een supportersforum van Rotherham en toen was een dag erg druk online.

Ook afgelopen zondag en maandag was het erg druk omdat ik mensen op Facebook getagt had in de link naar het verslag van onze laatste trip. Enfin, mocht ik zien wie de 100.000ste is dan wint diegene een sticker. Of een paar stickers. Zo ben ik dan ook wel weer.

3 reacties

Jouw reactie hier!