Beste Toine

Beste Toine (en ook je maatje van Fox Sports. Hoe heet hij ook al weer? Jan Dirk?),

Ouwe kruikenzeikert dat je er staat! Of zal ik je aanspreken als supporter van NAC Breda? Want dat is ongeveer wat jij (en je maatje van Fox. Die Jan Jaap) doet in het mailtje dat ik gisteren ontving.  Was het een wraakactie vanwege die bekernederlaag laatst?

Ik zag er de humor niet echt van in. Maar de humor van boven en beneden de rivieren verschilt nogal hé? Wij westerlingen hebben ook niks met carnaval. Gewoon een cultureel iets. Of woon je niet meer in Tilburg? Maar vlakbij de studio’s in Zeist. Dichtbij je maatje van Fox, die Jan Maarten.

Beste Ajacied staat er in de aanhef. Wat een grap. Kijk, ik ga al sinds 1985 naar Feyenoord en heb sinds 1988 een seizoenskaart (hoe lang heeft Jan Arie van Fox al een seizoenskaart in de Arena trouwens?) van de club uit Rotterdam-zuid.

Eerst dacht ik nog dat het spam was. Mijn mailbox stroomt dagelijks vol met dingen die ik niet nodig heb. Van Russische dames die met me willen daten tot aan lustopwekkende pillen en verzoeken van Afrikaanse prinsen die geld van me willen lenen.

Maar nee het was serieus Kijk, ik ben zo’n type dat flessen schoonmaakmiddel in de supermarkten omdraait (doe ik nog steeds), en vroeger met een zwarte viltstift op school de naam van een brandblusser onherkenbaar maakte. De kans dat ik als abonnementshouder van Fox (wat ik sinds dit seizoen niet meer ben, ik luister liever naar het vrijwel onpartijdige Radio Rijnmond) een hele wedstrijd van ajax gekeken heb zonder dat Feyenoord erbij betrokken was acht ik nihil.

Enfin, die fout in de database vergeef ik jou (en die gast van Fox. Die Jan Joris) als je mij nu een aanbod doet om vier maanden gratis te kijken.

Al was het alleen maar om op 7 februari naar al die sneue gezichten bij Fox te kijken. En helemaal naar dat ajax-hoofd van die Jan Joost.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Koot
Feyenoorder

wpid-screenshot_2016-01-14-08-55-22-1.png

2 reacties

Jouw reactie hier!