Archief 2004

In 2004 begon het plaatsen van berichten op deze website serieuze vormen aan te nemen. Omdat de dagelijkse berichten niet altijd even interessant waren hier een overzicht van wat er in 2004 zoal op deze site is geplaatst.

Februari 2004

In februari bezochten we de bokelberg. Dat werd ook tijd want de sloophamers lagen al klaar.

April 2004

In april 2004 kochten we onze eerste motorscooter. Een Vespa PX150.

Lang heeft Sandra die maand niet kunnen rijden want op 19 april scheurde ze tijdens de laatste volleybalwedstrijd van het seizoen haar achillespees af. Onze geplande reis naar Bali & Lombok een aantal weken later konden we dus annuleren.

Zelf bleef ze er zoals gewoonlijk vrij nuchter onder, alleen vertrouwde ze mijn rijkunsten achter de rolstoel niet helemaal.

Het weerhield haar trouwens ook niet om gewoon mee te gaan met het bedrijfsuitje naar Newcastle en beklom ze gewoon de trap van De Kuip naar vakkie-N.

Over Feyenoord gesproken. Eindelijk nam Jeroen zijn Feyenoord-tattoo.

Mei 2004

In mei kochten we een tweede motorscooter. Ditmaal een Vespa GL-X 150 uit 1963.

Juni en juli 2004

In de zomermaanden zag ons huis er zo uit.

Augustus 2004

In augustus 2004 staken we weer eens de plas over naar het verenigd koninkrijk. Feyenoord deed mee aan het Gateshead toernooi in Newcastle. Foto’s kun je vinden via het menu hierboven.

Verder gingen we zoals gewoonlijk naar Lowlands en werd er druk aan ons huis verbouwd.

September 2004

Het serieuzere Europese werk volgde in september toen we een meer dan briljante trip maakten naar het Noorse plaatsje Skien.

Oktober 2004

In oktober lieten we de Europese uitwedstrijd tegen Ferencvaros die in november plaats zou vinden voor wat het was. De bouwvakkers waren klaar met onze nieuwe verdieping en er moest door ons nog wel e.e.a. geschilderd worden.

Wel waren we in de Nederlandse stadions aanwezig als Feyenoord moest spelen.

Eind oktober zijn we met Patrick meegeweest naar zijn favoriete Engelse club. Millwall F.C. Verslag van deze reis valt onder groundhopping te vinden.

En passant haalde ik mijn motorrijbewijs niet in oktober. December zou er een nieuwe kans komen.

November 2004

In november was de bovenverdieping dan eindelijk klaar. Hier nog work in progress.

December 2004

December bracht ons twee Europese uitwedstrijden. Eerst naar Heerenveen waar we in het altijd gezellige Grou bleven overnachten. En daarna een drama wedstrijd in Basel.

Vlak voor kerst was het dan zo ver. Eindelijk haalde ook Jeroen zijn motorrijbewijs.

En omdat we door Sandra’s blessure niet naar Bali en Lombok konden gaan hadden we besloten op 1 januari naar Thailand te vliegen. Op tweede kerstdag gebeurde echter dit.

Het heeft ons er niet van weerhouden onderstaande foto op 1 januari 2005 te kunnen maken. Op schiphol wachtend op onze vlucht naar Bangkok.

Jouw reactie hier!